Zeci de călărăşeni au participat la slujba de Sf.Maria de la Mânăstirea Libertatea

Dacă majoritatea călărăşenilor au luat cu asalt, astăzi, bisericile din oraş, ca apoi să petreacă sărbătoarea Sfintei Marii pe malul Borcei, în Parcul Central, alţii au preferat liniştea unei mânăstiri din apropierea Călăraşiului.
Zeci de călărăşeni au fost prezenţi la Mânăstirea Libertatea unde au preferat atmosfera de sărbătoare spirituală faţă de aglomeraţia şi parada politicienilor prezenţi la slujba Sfintei Marii de pe malul Borcei.
Aici l-am întâlnit şi pe preşedintele companiei Prefab, Marian Petre Miluţ, ctitor al mânăstirii, care ne-a explicat de ce a preferat să se împărtăşească departe de oraş şi să asiste la slujba mânăstirii din mijlocul câmpului: „Mânăstirea Libertatea este biserica mea de suflet şi acesta e locul în care întotdeauna m-am regăsit alturi de colaboratorii mei, de cei apropiaţi, de familie. Sigur că aici voi reveni în momentele cele mai importante ale vieţii mele şi mă bucur foarte mult că au venit mulţi oameni de suflet astăzi aici, o zi extraordinar de frumoasă. Să sperăm că o să reuşim anul acesta ceea ce ne-am propus la biserică şi la chiliile de aici. Doresc sănătate şi numai gânduri bune tuturor călărăşenilor în această frumoasă zi.”

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.