Școala de Bani pe Roți – Caravana FLIP ajunge în Călărași

După ce a parcurs peste 1200 de km în 2019, Școala de Bani pe Roți – Caravana FLIP ajunge în Călărași. Școala de Bani pe Roți – FLIP ajunge pe 12 septembrie la Călărași unde va staționa până pe data de 2 octombrie în zona Cinema Orizont (Prelungirea București, Călărași). Școala de Bani pe Roți este un proiect BCR dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani și are ca scop dezvoltarea nivelului de educație financiară. Cei mici participă la ateliere interactive organizate într-un camion special amenajat și pot învăța reguli de bază pentru o mai bună gestionare a banilor. În 2019, FLIP a fost prezent în 8 orașe, Pitești, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Târgu Jiu, Râmnicu Vâlcea, Brașov, București și Eforie Sud, iar la atelierele de educație financiară au participat pentru peste 7000 de copii.

Călărași, 12 septembrie 2019 – Banca Comercială Română își continuă angajamentul de a oferi românilor de toate vârstele ocazia să învețe regulile de bază ale unui comportament financiar responsabil. Astfel, FLIP ajunge pe 12 septembrie în Călărași unde va staționa până pe 02 octombrie și îi invită pe toți copiii cu vârsta între 7 și 14 ani interesați de educație financiară să ia parte la atelierele gratuite și să învețe cum își pot gestiona inteligent bugetul personal. Participanții la ateliere vor avea ocazia de a deprinde secretele unui comportament financiar responsabil prin jocuri și activități interactive, special create de către specialiștii de la Universitatea din Viena.

Programul complet al caravanei poate fi consultat mai jos, dar și pe site-ul scoaladebani.ro/peroti/program.

Călărași – 12 septembrie – 2 octombrie

Giurgiu – 4 – 21 octombrie

Alexandria – 23 octombrie – 13 noiembrie

Ploiești – 15 noiembrie – 10 decembrie

Atelierele de educație financiară prin joacă se desfășoară zilnic, în intervalul orar 08:15 – 19:30, iar înscrierile sunt gratuite. Școlile din Călărași dar și din localitățile învecinate se pot înscrie pe pagina https://www.scoaladebani.ro/peroti/

Ne bucură succesul pe care programul Școala de Bani îl înregistrează de la an la an. Credem că educația financiară este esențială în pregătirea unui copil pentru viață. Ne dorim ca cei mici să pornească în viață cu dreptul, ori acest lucru nu prea e posibil dacă nu au noțiuni financiare de bază și nu știu cum să-și gestioneze banii. Fie că vrem sau nu, modul în care luăm deciziile financiare ne influențează considerabil viața. Vrem, prin Școala de Bani pe Roți, să le oferim copiilor ocazia să pornească în viața lor financiară cu dreptul și să aibă o relație sănătoasă cu banii”, spune Nicoleta Deliu, coordonatoarea programului Școala de Bani.

Școala de Bani pe Roți este o inițiativă care face parte din programul național Școala de Bani derulat de BCR, care își propune să le vorbească românilor de toate vârstele despre cum își pot îndeplini visurile prin administrarea cât mai eficientă a bugetului personal. Pornit în urmă cu 2 ani, programul reunește în prezent 310.000 de români, care au absolvit cursurile gratuite oferite de către BCR. Până acum, în 2019, 117.500 de cursanți ai Școlii de Bani au aflat cum să-și gestioneze mai bine bugetul personal și cum să ia decizii financiare mai bune printr-o planificare corectă. Adulții sau tinerii interesați să participe la cursurile organizate de BCR pot trimite un email pe adresa scoaladebani@bcr.ro pentru a se înscrie la cursuri sau pot solicita acest lucru în sucursalele județene BCR.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.