Rochii elegante pentru această toamnă

Cel mai important aspect atunci când vine vorba de o rochie elegantă este paleta de culori. Spre deosebire de rochiile de zi, cromatica rochiilor de seară trebuie să fie formată dintr-o paletă de culori simplă și cât mai limitată.

Rochii elegante uni.

Ele stau la baza oricărei garderobe. Extrem de verastile, rochiile uni sunt esențiale într-o garderobă office sau pentru o ocazie specială. Toamna se poarta în special culorile pastelate, ce nu încearcă să iasă în evidență prin intensitate.

Rochii în doua culori.

Rochiile în două culori sunt perfecte pentru evenimentele ce neceistă o tinuta sofisticată. În plus ele te vor ajuta să fii mai încrezătoare și să treci mai ușor peste provocările din timpul zilei. La Divah găsești întotdeauna o combinație modernă de culori, accesorizată uneori cu diferite elemente retro actualizate.

Din punct de vedere al design-ului și al croi-ului.

Rochii cu diferite elemente de design insirate de moda aniilor trecuți. De la umeri bufanți până la imprimeuri și volănașe. Toate aceste detalii sunt actualizate pentru un design modern și își fac loc într-o garderoba elegantă. Ele sunt alegerea ideală a femeilor nonconformiste, ce își doresc totodată un plus de rafinament.

Pentru o ținută office rochiile midi cu un croi de tip creion sunt întotdeauna alegerea perfectă. Ele au o lungime potrivită oricărei situații iar croiul îți va pune întotdeauna în evidență silueta. Pentru a echilibra proporțiile orientează-te către rochiile cu crăpătură pe picior și cu o talie bine definită. Dacă talia nu este marcată, poți accesoriza oricând rochia cu o curea subțire  ce îți marcheză talia.

Întotdeauna femeia este cea care pune în valoare ținuta, prin atitudinea şi prin încrederea de care da dovadă. Cu toate acestea, o rochie trebuie să fie de o calitate superioară, fabricată dintr-un material bine ales pentru a arata întotdeauna impecabil.

Poate cel mai importat aspect al unei ținute elegante este subtilitatea. De aceea este de preferat să nu accesorizezi rochiile cu bijuterii obulente sau pantofi extravaganți. O alegere sigură reprezintă accesoriile discrete, indiferent dacă vorbim despre un lănțișor subțire, un inel din argint sau o brățară.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.