Programul Cinema 3D pentru perioada 3 martie-6 aprilie

Programul Cinema 3D pentru perioada 3 martie-6 aprilie.
„Pentru ca ne-am propus sa promovam filmul romanesc, ne-am gandit ca incepand cu luna martie,in zilele de luni orele 20.00,sa rulam productii romanesti, atunci cand avem posibilitatea de a le contracta.”, anunţă Centrul Cultural Judeţean Călăraşi.

03 – 09 martie.
Orele: 17,00; 20,00

Logan 3-2D
Regia:James Mangold
Cu:Patrick Stewart, Hugh Jackman, Elizabeth Rodriguez, Doris Morgado
Gen film:Acţiune,Dramă,SF
Premiera in Romania:03.03.2017

Patrick Stewart revine în rolul Profesorului X, iar povestea se va concentra destul de mult pe „relaţia părintească” dintre Wolverine şi acesta..

06 si 13 martie
Luni: orele 20.00

Ana Mon Amour-2D

Regia:Calin Peter Netzer
Cu:Mircea Postelnicu, Diana Cavallioti,Vlad Ivanov,Carmen Tanase,Adrian Titieni.
Gen film:Dramă
Durata:125 minute

„Ana, mon amour” este analiza unei poveşti de dragoste, o incursiune atipică ce surprinde cele mai tensionate şi delicate momente din evoluţia unui cuplu.

Toma şi Ana se cunosc în facultate, se apropie rapid şi încep o relaţie de iubire care devine în scurt timp o luptă contra tuturor. Din cauza unor probleme din copilărie, Ana are frecvent atacuri de panică, iar Toma îşi asumă rolul de protector necondiţionat.

10 – 12 martie
Vineri: orele 12,30
Sambata, duminica: orele 10,30 si 12,30

17 – 19 martie
Vineri: orele 12,30
Sambata, duminica: orele 10,30 si 12,30

Balerina-3D
Regia:Éric Warin, Eric Summer
Cu:Maddie Ziegler, Elle Fanning, Dane DeHaan,Carly Rae Jepsen
Gen film:Animaţie,Aventuri,Familie,Muzical
Durata:89 minute

Animaţia 3D „Balerina” prezintă aventura lui Felicie, o tânără orfană care are o singură pasiune: dansul. Alături de Victor, cel mai bun prieten al său care îşi doreşte să devină un inventator renumit, pun la cale un plan extrem de îndrăzneţ pentru a fugi din orfelinat direct la Paris, Oraşul Luminilor şi al tuturor posibilităţilor.
Felicie va trebui să lupte mai mult ca niciodată, să se autodepăşească şi să înveţe din greşeli astfel încât să poată transforma în realitate cel mai nebunesc vis al său… Într-o bună zi va deveni cea mai graţioasă balerină de la Opera din Paris.

10– 16 martie.
Orele: 17,00; 20.00

Insula Craniilor-3D
Regia:Jordan Vogt-Roberts
Cu:Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Corey Hawkins, Brie Larson
Gen film:Acţiune,Aventuri,Fantastic
Premiera in Romania:10.03.2017

În acţiunea SF „Kong: Insula Craniilor” producătorii blockbuster-ului „Godzilla” reinventează povestea de început a unuia dintre cei mai puternici monștri. Producţia Warner Bros. Pictures are premiera la cinema în data de 10 martie 2017.

Regizat de Jordan Vogt-Roberts, filmul prezintă expediţia pe o insulă virgină din Pacific a unei echipe de savanţi, soldaţi și exploratori. Departe de tehnologia modernă, aceștia se aventurează pe domeniul sălbatic al marelui Kong, intrând astfel într-o confruntare supremă dintre om și natură. Pe domeniul uriașei primate nu există niciun loc sigur pentru omenire, iar echipa trebuie să își folosească toate cunoștinţele pentru a supravieţui.

17– 23 martie.
Orele:17.00; 20. 00.

Noapte alba – 2D
Regia:Baran bo Odar
Cu:Jamie Foxx, Michelle Monaghan, Dermot Mulroney
Gen film:Acţiune,Crimă,Thriller
Durata:95 minute
Premiera in Romania:17.03.2017
Vincent (Jamie Foxx), un polițist cu legături în lumea interlopă, ajunge să întoarcă un club de noapte cu susul în jos în căutarea fiului său răpit.

20 si 27 martie
Luni orele:20.00.

Bacalaureat – 2D

Regia:Cristian Mungiu
Cu:Vlad Ivanov, Maria Drăguș, Adrian Titieni
Gen film:Dramă
Durata:128 minute
Bacalaureat, cunoscut în perioada de pregătire sub numele de Fotografii de familie, spune povestea unui doctor dintr-un mic oraș de provincie care trebuie să decidă care e cea mai bună cale de urmat pentru copilul lui în contextul societății românești de astăzi.
Bacalaureat este un film foarte potrivit pentru societatea zilelor noastre, tinand cont de faptul ca este o poveste despre compromis si principii, despre decizii si alegeri, despre individualism si solidaritate, despre educatie si familie.
24 – 30 martie
Orele:17.00; 20. 00.

Politisti de belea-2D
Regia:Dax Shepard
Cu:Adam Brody, Dax Shepard, Jessica McNamee,Michael Peña
Gen film:Acţiune,Comedie,Dramă
Durata:100 minute
Premiera in Romania:24.03.2017

Dax Shepard și Michael Peña aduc acțiunea și comedia laolaltă pe marile ecrane din 24 martie, în filmul „CHIPs: Polițiști de belea”. Producția Warner Bros. Pictures este scrisă și regizată de Shepard care s-a inspirat din popularul serial cu același nume, difuzat la TV în anii ’70.

Jon Baker și Frank „Ponch” Poncherello s-au înrolat recent în patrula de poliție autostrăzi californiană, însă din motive cu totul diferite. În timp ce Baker, fost motociclist profesionist scos din circuit din cauza accidentelor multiple, vrea să-și refacă viața și căsnicia, Poncherello este agent federal sub acoperire investigând cazul unor jafuri ciudate. Cei doi devin parteneri, însă lipsa de experiență a unuia și egoismul celuilalt îi fac mai mult să se certe decât să colaboreze.

31 mar. – 02 apr.
Vineri: orele 12,30
Sambata, duminica: orele 10,30 si 12,30

07 – 09 aprilie
Vineri: orele 12,30
Sambata, duminica: orele 10,30 si 12,30
Strumfii Satul Pierdut-3D
Regia:Kelly Asbury
Cu:Mandy Patinkin, Rainn Wilson, Demi Lovato
Gen film:Animaţie,Aventuri,Comedie,Familie,Fantastic
Premiera in Romania:31.03.2017

În această nouă reinterpretare a poveștii Ștrumfilor, o hartă misterioasă îi provoacă pe Smurfette, Brainy, Clumsy și Hefty să pornească într-o aventură prin Pădurea Fermecată. Cei patru prieteni albaștri vor face cea mai importantă descoperire din istoria ștrumfilor.

31 mar. – 06 apr.
Orele: 17,00; 20,00

Ghost in the Shell-3D
Regia:Rupert Sanders
Cu:Takeshi Kitano, Scarlett Johansson, Michael Pitt
Gen film:Acţiune,Dramă,SF
Premiera in Romania:31.03.2017
Ghost in the Shell o are în centru pe Kusanagi, membră al unei echipe de securitate specializate în infracțiunile ce țin de inteligența artificială. Misiunea ei este aceea de a vâna un misterios hacker..

Parcul central, Bulevardul 1 Mai , nr. 5A
Preţul biletelor (acelaşi pt. filme 3D şi 2D):
8 lei – copii cu vârste de maxim 14 ani
12 lei – persoane cu vârste peste 14 ani
Nu se efectuează rezervări.
Biletele pot fi cumpărate cu o săptămână înainte de data spectacolului.
Informaţii:
– tel: 0242-312800
– site: www.culturalcl.ro

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.