Peste 150 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa la meciul Dunărea-FCSB

Peste 150 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanţa și Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, având în sprijin Poliția Municipiului Călărași, I.S.U. Călărași și Direcția Poliție Locală Călărași, vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre echipele A.F.C. Dunărea 2005 Călărași și Fotbal Club FCSB, contând pentru etapa a XXII- a a Ligii I de fotbal, programat în ziua de sâmbătă, 2 februarie a.c., ora 14.00, pe stadionul “Ion Comșa” din cadrul Complexului ,, Dunărea” Călărași.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 12.00, iar pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion, Gruparea Mobilă Constanţa și Jandarmeria Călărași recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces. De asemenea solicităm, atât suporterilor, cât şi cetăţenilor, să manifeste înţelegere faţă de măsurile care vor fi asigurate cu acest prilej şi să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, pentru ca această competiţie să se desfăşoare în condiţii optime de siguranţă.

Jandarmeria recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

De asemenea, prin grija Poliţiei Municipiului Călărași și Direcției Poliția Locală Călărași, se va acţiona pentru fluidizarea și după caz, devierea/restricționarea circulației autovehiculelor pe strada Tudor Vladimirescu, tronsonul cuprins între B-dul Republicii și str. Locomotivei, în data de 02.02.2019, între orele 12.00 – 17.00.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.