„Nu vor avea loc schimbări în conducerile deconcentratelor”, afirmă președintele PSD Călărași, Iulian Iacomi

PSD Călărasi a început, de la venirea noului președinte Iulian Iacomi, să își facă mai mult simțită prezența în viața comunității. Președintele organizației județene, alături de președintele organizației municipale, Marius Dulce, primarul municipiului Oltenița, Petre Țone, deputatul Sorin Vrăjitoru și proaspătul venit alături de social democrați, deputatul Cristian Sefer, au vorbit, într-o conferință de presă, despre problemele municipiului reședință de județ, dar și despre problemele județului.

Întrebat de presă dacă ia în calcul o eventuală candidatură la presedinția Consiliului Județean, președintele PSD Călărași, Iulian Iacomi, a declarat că este prematur să vorbească despre acest lucru acum dat fiind faptul că până la alegerile locale următorul scrutin electoral pe care trebuie să își focuseze toate forțele sunt alegerile europarlamentare de anul acesta.

Tot Iulian Iacomi a lămurit și zvonul care circulă prin urbea noastră, potrivit căruia se are în vedere schimbarea unor directori de deconcentrate. Acesta a afirmat că a fost făcută o evaluare, dar că nu vor avea loc schimbări pe aceste funcții. Deputatul Sorin Vrajitoru a profitat de această întalnire cu presa și a anunțat că proiectul ce vizează realizarea pasajului peste calea ferata de la Drajna este în acest moment în stadiul de realizare a studiului de fezabilitate, studiu ce ar putea fi gata până la jumătatea acestui an.

Marius Dulce, președintele organizației municipale a vorbit despre nemulțumirile pe care le are cu privire la felul în care este administrat orașul în acest moment. Una dintre nemulțumiri este cea legată de asfaltarea străzii Nicolae Titulescu, despre care acesta afirmă că este facută cu o sumă uriasă, mult prea mare pentru asfaltarea celor 800 de metri ai străzii, timp în care alte străzi, cum sunt cele din cartierul Măgureni, sunt neglijate.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.