Modalitățile de programare începând cu data de 15.01.2021, data de începere a etapei a II-a de vaccinare

În contextul continuării campaniei de vaccinare etapa I, vaccinarea personalului medical și a demarării etapei a II-a de vaccinare, a populației peste 65 ani, bolnavilor cronici, personalului esențial din economie cât și a personalului, beneficiarilor din centrele de îngrijire, la sediul Instituției Prefectului a avut loc o întâlnire de lucru la care au fost prezenți:

Dr. Camelia Truică- D.S.P. Călărași; Dr. Dumitrescu Spiridon -Spitalul De Pneumofiziologie Călărași; Dr. Doina Olteanu-Colegiului Medicilor Călărași; Dr. Marinescu Georgeta- Colegiul Medicilor Stomatologi Călărași; As. Marcela Ene- O.A.M.G.M.A.M Călărași.

Întâlnirea a fost prezidată de prefectul județului Călărași, Stoica Marian și subprefect Stan Ion.

Problemele dezbătute au avut ca subiect principal analiza modului de desfășurare a campaniei de vaccinare, etapa I, problemele apărute în procesul de înregistrare pe platforma de programare vaccinare, stadiul la zi al vaccinării precum și modalitățile de programare pentru vaccinare etapa a II-a inclusiv posibilitățile de deplasare ale beneficiarilor din localitățile arondate centrelor de vaccinare.

Cu această ocazie precizăm modalitățile de programare începând cu data de 15.01.2021, data de începere a etapei a II-a de vaccinare :

1 – programare personală pe site – ul https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/ prin crearea unui cont personal

2 – programare prin medicul de familie la care este înscris beneficiarul

3 – programare prin intermediul Call – centerului (telefonic) care se va deschide la D.S.P. Călărași. Numerele de telefon pentru programare vor fi făcute publice în timp util.

 

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.