Medalie de aur pentru Adriana Ailincăi și Iuliana Buhus, la Campionatul European de Canotaj pentru Seniori de la Poznan

Adriana Ailincăi și Iuliana Buhus au devenit campioane la Campionatul European de Canotaj pentru Seniori de la Poznan – Polonia, 9-11 octombrie 2020, câștigând Finala probei de dublu rame, cea mai titrată barcă din istoria canotajului românesc, urcând România pe primul loc pe podium.

Alexandru CHIOSEAUA – un alt mare sportiv român de la CSM Călărași, a obținut o medalie de argint, în Finala probei de 8+. La marea competitie europeană, românii au câștigat 4 medalii de aur, una de argint și una de bronz. “Aceste rezultate formidabile merită respectul și prețuirea tuturor.

Felicitări canotorilor, antrenorilor, FR Canotaj, Ministerului Tineretului si Sportului, antrenorilor Daniel Bănățeanu si Eugen Suciu – CSM Călărași și tuturor oamenilor adevarați și pasionati implicați în obținerea acestor rezultate înălțătoare! Suntem tare mândri de faptul că munca noastră, a tuturor, depusă în conditii nu tocmai ușoare și pe parcursul unui complicat an COVID 19, a fost rasplatită cu un asemenea succes. Aceste rezultate formidabile merită tot respectul și aprecierea. Iată ca se poate. Călărașiul are oameni de aur. “, a declarat directorul CSM călărași, Dumitru Chirilă.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.