Localități fără energie electrică

E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții, conform prevederilor din Decretul președintelui României nr. 195/16.03.2020, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 212/16.03.2020.

Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul.

Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții.

Miercuri, 24 Iunie 2020

Localitatea Frumusani cu satele: sat Frumusani, cu strazile: Principala, Dreptatii, Negoiesti, Alexandru Vlahuta, Izvoru Rece, Camil Petrescu, Viitorului, Granicerilor, Sf. Constantin, Troitei, Sf. Vineri, Otilia Cazimir, Rasaritului, Stufului, Salciei, Crisan, Coreea, Tei, Morii, Viilor, Plopilor, Livezilor, Rascoalei, Pescarilor, Spicului, sat Orasti, sat Padurisu, sat Postavari, sat Pitigaia între 08:30 – 16:30

Vineri , 26 Iunie 2020

Localitatea Buzoieni, intrerupere totala în intervalul 09:00 – 17:00

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.