La ce folosesc plicuri C4 si de ce sunt asa ieftine?

De cele mai multe ori cu siguranță ați primit contracte in formatul A4, iar acestea au venit in plicuri C4 pentru a avea exact forma foii de hârtie si a ajunge in siguranță fără a se deteriora conținutul sau sa se îndoaie. Dimensiunea aceasta este puțin mai mare decât o coala de hârtie obișnuită si permite trimiterea corespondenței într-un număr nu foarte mare de coli atașate.

In general daca dorim sa alegem plicuri c4 ieftine trebuie sa ținem cont si de grosimea hârtiei din care acestea sunt confecționate, majoritatea au un gramaj de 60 gr/mp, iar in interior prezintă diverse imprimeuri pentru un nivel mai mare de confidențialitate al expedițiilor si nu permite vizualizarea a ceea ce se afla in interiorul lor. Acestea pot avea doua tipuri de închidere, fie siliconică, sigilându-se prin îndepărtarea unei benzi pre aplicate, fie cea clasica si mai economica numit gumat, ce se folosește prin umezirea părții de sigilare a plicului.

Daca doriți sa alegeți plicurile maro, acestea au denumirea de kraft datorita nuanței pe care o au, sunt fabricate in mare parte din hârtie reciclata cu același gramaj precum cele albe, dar datorita culorii închise sunt preferate atunci când documente importante sunt trimise in diferite orașe sau chiar când trebuiesc plimbate intre diferite departamente. In mod normal in aceste plicuri c4 standard nu încap mai mult de zece coli de hârtie, dar putem sa optam pentru modele cu burduf ce oferă un spațiu generos in funcție de nevoie ce le avem in momentul acela.

Chiar dacă comunicarea online prin trimiterea de emailuri este o varianta mult mai rapida si eficientă, întotdeauna contractele fizice trebuiesc trimise in cele mai sigure condiții, iar pentru ca acest lucru să fie posibil trebuie sa știm exact ce dimensiuni de plicuri ne trebuiesc, fie C4, C5, DL sau cele antișoc, trebuie sa avem mereu la îndemână produsele potrivite, mai ales pentru ca acestea sunt ieftine si nu necesită o investiție foarte mare.

Accesoriile sunt foarte importante într-un birou si trebuie avut in vedere ca pe lângă aceste obiecte de necesitate precum plicurile menționate mai sus pentru o bună corespondenta sa putem avea mereu in preajma si produse adiționale ce ne pot ușura munca pe care o depunem zilnic.

Planificarea activităților se poate realiza mult mai eficient daca vom utiliza produse precum tablele pentru conferințe sau panourile de afișare din pluta sau material textil ce permit agățarea de mesaje informative ce pot avea o importanță destul de mare atunci când coordonam o echipa sau mai multe activități. Tabla de tip whiteboard este necesara in orice situație si va face chiar si ședințele mult mai plăcute si interactive daca o utilizam pentru scrierea situațiilor sau prezentarea graficelor informaționale si utilizam accesorii precum magneții ce permit prinderea foilor de hârtie de suprafața acesteia.

Plicurile in formate C4, A4 sau alte dimensiuni considerabile pot fi stocate in diverse tipuri de articole de birotica precum suporturile pentru corespondenta sau documente, acestea sunt confecționate din materiale cu o durabilitate si rezistenta mare, atât in timp cat si in cazul in care sunt supuse extremelor de temperatura pe parcursul zilei, cele metalice conferă o mai mare eleganta in orice birou, iar modelele din plastic pot avea culori variate si se potrivesc oricărui stil sau categorie profesionala.

Dosarele iți pot ușura activitățile de arhivare atunci când ai foarte multe documente ce trebuiesc puse pe perioade de timp, precum zile, săptămâni sau luni, in funcție de necesități acestea pot fi sub diferite forme, precum cele clasice, cu șină, de încopciat cu coperta întreaga sau jumătate, acestea pot fi foarte ușor atașate bibliorafturilor datorita mecanismului ce permite acest lucru si facilitează o răsfoire mult mai simpla a conținutului, mai ales daca acesta este insemnat corespunzator.

Este indicat sa aveți un minim de produse de papetărie in propriul birou pentru a putea organiza si coordona mult mai eficient treburile administrative sau sarcinile ca va survin in anumite momente, printre acestea un set de plicuri c4 albe au un preț accesibil si sunt suficient de ieftine pentru orice tip de expediere fie intre propriile sucursale ori atunci când sunteți nevoiți sa trimiteți facturile ori contractele separat.

Descoperă cea mai mare varietate de modele in magazinele de papetărie, gama larga de formate te v-a ajuta sa faci alegerea optima pentru nevoile tale, pentru a avea suficiente oportunități din care poți alege atunci când ai nevoie, in momentul in care presiunea timpului devine tot mai mare, iar aria de alegere se micșorează din cauza presiunii.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.