Jandarmii călărășeni vor asigura măsurile de ordine publică la meciul AFC Dunărea Călărași-FC Csikszereda Miercurea Ciuc

Sâmbătă, 29 februarie a.c., jandarmii călărășeni vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor participa la meciul de fotbal dintre echipele AFC Dunărea Călărași și FC Csikszereda Miercurea Ciuc, partidă programată a se desfăşura pe Stadionul ”Ion Comșa din municipiul Călărași, începând cu ora 11.00.

De asemenea, în aceeași zi, începând cu ora 16.00, jandarmii vor fi prezenți la Sala Polivalentă ”Ion C. Neagu” din municipiul Călărași, unde se va disputa partida de futsal dintre echipele AFC Dunărea Călărași și CS United Galați.

Pentru ca toți participanții să fie în siguranță, echipajele de jandarmerie se vor afla în zona imediată și apropiată locului de desfășurare a acestor manifestări sportive, cu scopul prevenirii apariţiei unor evenimente care ar putea afecta climatul de ordine şi siguranţă publică.

Jandarmii solicită suporterilor să se manifeste în spiritul fair-play-ului sportiv și să nu se implice în niciun fel de incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În aceste misiuni jandarmii vor coopera cu efective din cadrul I.P.J. Călărași, I.S.U. Călărași și Poliția Locală Călărași.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.