Iubitorii de handbal sunt așteptați să vină astăzi la meci cu jucării de pluș

AHC Dunărea Călărași organizează și anul acesta acțiunea de Crăciun cu jucăriile de pluș. Astăzi, 12 decembrie, toți pasionații de sport, și nu numai, care vor asista la meciul de handbal AHC Dunărea Călărași – CSM Bacău, programat la ora 18.00, sunt rugați să vină la Sală cu o jucărie din pluș. Jucăriile vor fi aruncate pe teren în pauza meciului, urmând să fie colectate de organizatori și donate ulterior copiilor din centrele instituționale sau din familiile cu posibilități materiale reduse.

Proiectul „Cutia cu jucării” este coordonat de suporterii prezenți meci de meci alături de echipă. “Parteneri oficiali sunt toți iubitorii de handbal călărășeni, însă lista rămâne deschisă”, a precizat unul dintre membrii galeriei. “Sperăm că și în acest an călărășenii să susțină proiectul nostru, astfel încât să putem face cu toții ceva mai frumoase sărbătorile unor copii nevoiași”, a mai declarat același suporter.

Clubul AHC Dunărea Călăraşi se alătură din nou galeriei, cu intenţia de a-i ajuta să transforme şi anul acesta în succes acţiunea de Crăciun cu jucăriile de pluş, „Cutia cu Jucării”. Astfel, clubul invită joi, 12 decembrie, toţi călărășenii, nu doar pentru a-i susţine pe băieţi în disputa cu CSM Bacău, ci şi pentru ai ajuta la umplerea „Cutiei cu jucării”, care are ca destinatari copiii defavorizaţi. Partida dintre AHC Dunărea şi CSM Bacău are şi un caracter caritabil, evenimentul „Cutia cu Jucării” făcând parte din acţiunea de Crăciun a celor de la galerie.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.