Inspectoratul Teritorial de Muncă din Călăraşi angajează inspector

Inspectoratul Teritorial de Muncă Călăraşi organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice, de execuție, vacante, de inspector de muncă, clasa I, grad profesional asistent în cadrul Compartimentului Supravegherea Pieței și îndrumare Angajatori și Angajați în Domeniul Securității și Sănătății în Muncă.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în unul din domeniile fundamentale: științe inginerești, științe agricole și silvice, științe juridice, științe economice, sau în una din specializările; sociologie, psihologie, medicină, administrație publică și științe politice;

vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 1 an;

cunoştințe de operare PC – nivel de bază.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

03 iulie 2019: termenul limită pentru depunerea dosarelor;

16 iulie 2019, ora 10:00: proba scrisă;

data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relatii suplimentare la sediul Inspectoratului Teritorial de Muncă Călăraşi, strada Flacăra nr. 109, judeţul Călăraşi, telefon 0242/306.350.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.