Elevii olimpici călărășeni, premiați de Inspectoratul Școlar Județean și Consiliul Județean Călărași

În data de 1 noiembrie 2019, a avut loc festivitatea de premiere a celor 132 de elevi călărășeni care s-au remarcat prin rezultate deosebite la etapele naționale ale olimpiadelor și concursurilor școlare, obținând premii și mențiuni individuale sau în echipe. Evenimentul s-a desfășurat într-un cadru festiv, la Sala Barbu Știrbei, unde au fost prezenți zeci de părinți pentru a-și susține copiii. Evenimentul a fost organizat de Inspectoratul Școlar Județean Călărași. Consiliul Județean Călărași a recompensat elevii merituoși cu premii în bani, suma totală fiind de 52.800 lei. Așadar, fiecare elev a primit suma de 400 de lei, potrivit ISJ Călărași.

Județul Călărași se mândrește cu peste 100 de olimpici la nivel național și internațional. Consiliul Județean Călărași a bugetat festivitatea de premiere a excelenței, copii cu talent, ambiție și determinare să așeze educația pe podiumul cuvântului om. Felicitări tuturor și așteptăm să ne luați banii și anul viitor!”, se arată pe pagina de facebook a Consiliului Județean Călărași.

Lista elevilor din județul Călărași care au obținut rezultate remarcabile la olimpiade, o găsiți în documentul atașat.[googlepdf url=”https://www.radiovocescampi.ro/wp-content/uploads/2019/11/ISJ_CL_Premianti-2018-2019.pdf” ]

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.