Ed Sheeran se retrage temporar de pe scena muzicală

Considerat un fenomen al genului folk-pop şi cel mai bine vândut artist al anului 2017, potrivit Internațional Federation of the Phonographic Industry, Ed Sheeran și-a anunțat retragerea temporară de pe scenă. Anunțul că se retrage un an și jumătate a fost făcut la finalul concertului susținut în Ipswich. ”Ne vedem peste câţiva ani”, a spus muzicianul în timp ce părăsea scena.

Sheeran este acuzat că a folosit piesa lui Marvin Gay din 1973, ”Let’s Get It On”, pentru propria sa melodie din 2014, ”Thinking Out Loud”. Britanicul nu mai poate să primească nici banii cuveniţi pentru piesa ”Shape of You”. Este acuzat de muzicianul Sam Chokri că a folosit refrenul compoziţiei  sale ”Oh Why”, din 2015. În plus, în 2017, Ed Sheeran a încheiat o înţelegere în valoare de 20 de milioane de dolari cu doi compozitori, Thomas Leonard şi Martin Harrington, care l-au acuzat că hitul său „Photograph” este copiat după piesa lor „Amazing”.

Problemele nu se termină aici pentru deținătorul a 4 premii Grammy. Cântărețul de 28 de ani are probleme şi cu vecinii după ce a construit un lac pe proprietatea sa obţinând o aprobare pentru o ”rezervaţie naturală” care s-a dovedit a fi doar o piscină personală.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.