Echipa de juniori Dunărea U17 s-a calificat la Turneul Zona 1 al Campionatului Naţional de Juniori U17

Echipa de juniori Dunărea U17 s-a calificat la Turneul Zona 1 al Campionatului Naţional de Juniori U17, ce se va desfăşura la Galaţi în perioada 11-12 mai. Formaţia antrenată de Marius Păun şi Cosmin Onofrei a câştigat în ultima etapă partida disputată la Călăraşi cu Progresul Spartac, scor 5-1 (3 goluri marcate de Ianis Stoica, alte 2 de Costi Avram), rezultat care-i propulsează pe „galben – albaştrii” în faza următoare a CN U17, la care vor fi prezente câştigătoarele celor 10 Serii şi cele mai bune 6 echipe clasate pe locul 2 în serii.

În faza zonală, Dunărea a fost repartizată într-o Serie din care mai fac parte FC Botoşani, ocupanta locului 1 din Seria 1, Metaloglobus Bucureşti, locul 1 în Seria a 3-a, din care a făcut parte şi echipa noastră şi ACS Suporter Club Oţelul Galaţi, clasată pe primul loc în topul Seriei a 2-a. Sâmbătă, 11 mai, de la ora 11.00 se vor duela FC Botoşani şi Metaloglobus Bucureşti iar de la ora 14.00, Dunărea îşi va măsura forţele cu ACS Suporter Club Oţelul Galaţi.

Duminică de la ora 11.00 se vor confrunta câştigătoarele de sâmbătă. La Tuneul Final se vor califica 8 formaţii. Dunărea Călăraşi U17 a ocupat locul 3 în clasamentul Seriei a 5-a a Etapei Preliminare U17, pe primul loc situându-se FC Viitorul care s-a calificat în Liga Elitelor U19 cu punctaj maxim obţinut în cele 8 partide disputate.

În cadrul CN U17, Dunărea a făcut parte din Seria a 3-a, obţinând în cele 16 partide jucate 13 victorii şi 3 eşecuri, golaverajul fiind pozitiv 73-23. Cu 39 de puncte, juniorii lui Păun şi Onofrei au ocupat locul 2 după Metaloglobus cu 43 de puncte. Pe 3 s-a situat Academia de Fotbal Farul Constanţa cu 32 de puncte.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.