Dunărea va juca cu FC Argeş, mâine, la ora 14.00

În runda a 17-a a ligii secunde, ultima intermediară a anului, Dunărea va juca pe arena Ion Comşa din Călăraşi cu FC Argeş, partida fiind programată miercuri, 13 noiembrie de la ora 14.00. Piteştenii care au contabilizat două remize albe în ultimele 2 runde ocupă locul 8 cu 22 de puncte. În cele 15 partide jucate, FC Argeş a bifat 6 victorii (5, acasă şi 1, în deplasare), 4 egaluri (2, acasă şi tot atâtea în deplasare) şi 5 înfrângeri (2, acasă şi 3, în deplasare). Golaverajul este neutru, 20-20.

În primele 10 etape, echipa a fost condusă de Nicolae Dică, înlocuit apoi cu Ionuţ Badea. Golgeterul echipei este Andrei Blejdea (23 de ani) cu 8 goluri, el fiind urmat de Nini Popescu, cu 3 reuşite. Câte 2 goluri au înscris Cătălin Barbu, Vlad Motroc şi Vasile Buhăescu (ambele din penalty). Mai figurează pe lista marcatorilor Ionuţ Năstăsie, Grigore Turda şi Marius Alexe, fiecare cu câte un gol.

În ultima etapă, argeşenii au încheiat la egalitate, 0-0, acasă, cu UTA Arad.

Dunărea Călăraşi este cu moralul ridicat câştigând sâmbătă la Tg. Jiu partida cu Viitorul Pandurii, 1-3. Bilanţul ultimelor 4 etape e aproape excelent, „galben – albaştrii” obţinând 3 victorii şi un egal.

Biletele sunt disponibile până la ora meciului.

Prețurile sunt următoarele:

Tribuna 1-2: 10 ron

Peluze: 5 ron

Tr. acoperită: 30 ron

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.