DUNĂREA CĂLĂRAȘI- Victorie senzațională cu Potaissa Turda

Aseară în Sala Polivalentă din Călărași și într-un vacarm de susținere a handbaliștilor călărășeni, Dunărea s-a impus senzațional cu 31 la 28 în fața echipei Ahc Potaissa Turda. Călărășenii învinseseră și în tur, la Turda, cu 29-26, dar meciul a fost pierdut ulterior la masa verde cu 10-0, după contestația depusă de Potaissa și soluționată conform hotărârii nr. 28 din 6 februarie a Comisiei Centrale de Apel a Federației Române de Handbal.

Sursa foto: AHC Dunarea Calarasi

Consiliul de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal se întruneşte astăzi, 21 martie. Pe ordinea de zi, se află și recursul extraordinar al echipelor AHC Dunărea Călăraşi (în cazul omologării meciului cu Turda cu scorul de 10-0) și Dinamo Bucureşti, pe tema cazului dreptului de joc al handbaliştilor Zarko Pejovic şi Mihajlo Radojkovic şi decizia Consiliului Naţional pentru Combaterea Discrimării. Între timp Dunărea a mai adăugat 3 puncte în clasament și este pe locul 4, la egalitate de puncte, 48, cu Dinamo București, care are de disputat astăzi de la ora 18 meciul cu HC Buzău din cadrul etapei cu nr 24.

Ultimele două meciuri din sezonul regulat pentru Dunărea sunt programate astfel: MIERCURI, 27 martie, Ora 19:15, cu Dinamo, fără spectatori, difuzat de TVR HD și DUMINICĂ, 31martie, ORA 17:00, din nou în Sala Polivalentă „Ion C. Neagu”, cu HC Buzău.

Pentru mai multe detalii, vineri, 22 martie, va fi prezent în studioul Radio Voces Campi, team managerul echipei Dunărea Călărași, Eremia Pîrîianu. După ora 14, în rubrica „Sport la raport”, încercăm să descoperim omul Rică Pîrîianu și pe terenul de sport și dincolo de el.

„Sport la raport” va aduce în prim plan, la Radio Voces Campi, sportivi, antrenori și oameni implicați în sportul călărășean.

 

 

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.