Dunărea Călăraşi va juca mâine cu Sportul Snagov

Sportul Snagov şi Dunărea Călăraşi se vor afla sâmbătă, 7 septembrie, faţă în faţă, începând cu ora 11.00, la Snagov, partida contând pentru runda a 6-a a ligii a 2-a Casa Pariurilor. Înaintea primului fluier, cele două echipe se află în subsolul clasamentului ocupând locurile 18, Dunărea, respectiv 20, adică ultimul, Sportul Snagov. După 5 etape consumate, ilfovenii n-au obţinut nici măcar un punct, încasând şi 19 goluri.

În prima etapă au pierdut în deplasare, 2-1 pentru Viitorul Pandurii. A urmat înfrângerea de pe teren propriu, 0-3 cu FC Argeş. În etapa a 3-a, Sportul a fost „ruptă” la Buzău fiind învinsă de Gloria cu 7-0. Din nou pe teren propriu, în etapa a 4-a Sportul a fost învinsă de Metaloglobus cu 3-0. A fost ultimul meci pe bancă al lui Valeriu Răchită care a devenit managerul echipei. În ultima etapă, Sportul a cedat şi la Arad, UTA câştigând cu 4-0.

Dunărea Călăraşi are 2 puncte, obţinute în ultimele 2 etape: 1-1, în deplasare, cu FK Csikszereda şi 1-1, acasă, cu Ripensia Timişoara. Dunărea şi Sportul au fost rivale şi în sezonul 2017 – 2018. În tur, la Snagov, pe 2 septembrie 2017, în cadrul etapei a 6-a, Sportul – Dunărea 0-1. În retur, pe 17 martie, în meci pentru runda a 25-a, tot Dunărea a câştigat dar de data asta cu 2-0.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.