Dunărea a remizat la Miercurea Ciuc

Runda a 4-a a noului sezon al ligii a 2-a Casa Pariurilor a adus şi primul punct stagional pentru „galben – albaştri”. Sâmbătă, Dunărea a remizat, 1-1, la Miercurea Ciuc cu echipa locală, FK Csikszereda, nou – promovată în L2.

Echipa noastră a deschis scorul în minutul 25 prin Radu Crişan, sosit în această săptămână la Călăraşi însă bucuria băieţilor noştri a fost de scurtă durată. În minutul 28, Szilard Veres a trimis balonul în plasă reluând excelent o deviere a lui Tamas Becze.

Partida, peste nivelul ligii a 2-a, a oferit multe momente palpitante la ambele porţi. Gliga putea înscrie spre finalul partidei dar şi gazdele au irosit o bună ocazie în ultimele secvenţe ale duelului. Dunărea a terminat jocul în 10, Ariel Lopez fiind eliminat în minutul 90 pentru cumul de cartonaşe galbene.

Etapa viitoare, Dunărea va juca la Călăraşi cu Ripensia Timişoara care a învins-o acasă pe UTA cu 2-1. Bănăţenii au marcat în minutele 87 (Albert Voinea) şi 90+3 (Adrian Zaluschi), arădenii deschizând scorul prin Octavian Ursu în finalul primei reprize. Rezultatul dar şi evoluaţia „galben – albaştrilor” au fost evidenţiate de preşedintele executiv, Eugen Pîrvulescu care a declarat „A fost un meci disputat, peste nivelul ligii a 2-a. Am reuşit să obţinem un punct important, mai ales pentru moralul băieţilor care au luptat din primul până în ultimul mint pentru fiecare minge. Cele două achiziţii realizate în această săptămână, Bogdan Şandru şi Radu Crişan, autorul golului nostru, s-au dovedit de bun augur, defensiva noastră fiind mult mai stăpână pe situaţie. Sunt mulţumit de atitudinea jucătorilor noştri, de agresivitatea pozitivă din teren, de modul în care şi-au apărat şansele în faţa unui adversar foarte bun, susţinut de un public foarte cald. Egalul ne dă încredere şi sper să fructificăm această stare de spirit sâmbăta viitoare în partida de acasă cu Ripensia Timişoara” a susţinut Pîrvulescu.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.