Dua Lipa- Șanse mari la Grammy Awards 2019!

S-au anunțat nominalizările pentru Grammy Awards 2019! Anul acesta, nominalizările au fost dominate de scena feminină la majoritatea categoriilor! Dua Lipa și Bebe Rexha sunt cele două artiste Warner nominalizate pentru “Best New Artist”, iar Kelly Clarkson la categoria “Best Pop Vocal Album” cu albumul Meaning Of Life.

Dua Lipa este pe locul #1 pe Spotify (categoria artiști feminini) și are 3 milioane de albume vândute în toată lumea. Este prima și singura femeie din istoria muzicală care are 4 piese cu peste 500 milioane de ascultări pe Spotify! De asemenea, a rămas pe #1 în topurile internaționale timp de 8 săptămâni cu piesa “One Kiss”, în colaborare cu Calvin Harris.

Pe lângă toate acestea, este și cea mai tânăra artista solo care a ajuns la1 miliard de vizualizări pe YouTube la videoclipul hit-ului “New Rules”. În afară de nominalizarea de la premiile Grammy, Dua Lipa a mai primit 2 premii Brit și 5 nominalizări (de altfel, cele mai multe nominalizări pentru o artista din scena feminină din istoria Angliei). În plus, deși are doar 23 de ani….a mai primit și “International Album Of The Year”, “International Song Of The Year” și “International Artist Of The Year” la Premiile Los40, “Best! Pop Artist” la Premiile MTV Europe Music, “Most Streamed Song” la Premiile NRJ, “Best Pop Video” la Premiile UK Music Video și “Best International Artist” la Premiile Bambi. Un portofoliu wow…

Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc pe Staples Center din Los Angeles, pe 10 februarie.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.