Două noi transferuri la Dunărea Călărași

Conducerea executivă a echipei Dunărea Călăraşi a anunţat perfectarea a două noi transferuri pentru noul sezon al ligii a 2-a. E vorba de mijlocaşii, Ciprian Gliga (22 de ani) şi Salvatore Marrone (18 ani), ambii veniţi sub formă de împrumut de la Academica Clinceni. „Lotul nostru s-a întărit cu alţi doi jucători tineri cu multe calităţi care ne pot ajuta în atingerea obiectivului pe care l-am fixat. Le urăm Bun venit! şi sper ca numele lor să apară cât mai repede şi pe lista marcatorilor” a declarat preşedintele executiv Eugen Pîrvulescu.

Atât Gliga cât şi Marrone au fost incluşi în lotul care va face deplasarea la Arad pentru duelul cu UTA, din cadrul rundei inaugurale a sezonului 2019 – 2020 al ligii a 2-a.

Ciprian Gheorghe Gliga (foto). S-a născut la Reghin pe 17 aprilie 1997. Mijlocaş. Mijlocaş dreapta. Din 2017 a evoluat la Academica Clinceni unde a strâns 51 de prezenţe, marcând şi 11 goluri. În ultimul sezon, a bifat 22 de partide, înscriind 6 goluri. Potrivit site-ului www.transfermarkt.com, Gliga este evaluat la 150 de mii de goluri

Salvatore Gioacchino Marrone. S-a născut pe 5 mai 2001 în Germania la Phorzheim. Mijlocaş central. Are dublă cetăţenie italiană şi română. În Germania a evoluat la echipele de juniori Saundhausen şi Nurnberg U17. Venit în România în vara anului trecut, Marrone s-a transferat la FCSB U19 care „l-a detaşat” la Academica Clinceni. Are 3 meciuri disputate în L2, marcând şi un gol. Are 5 prezenţe la echipa de juniori a României U17. Este evaluat de site-ul www.transfermarkt.com la 25 de mii de euro.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.