Dezbatere publică pe tema evoluției prețurilor la serviciile de apă, canalizare și colectare gunoi menajer la Primaria Calarasi

Ieri după-amiază, pe parcursul a două ore și jumătate, în sala de ședințe a Primariei Calarasi a avut loc o dezbatere publică pe tema evoluției prețurilor la serviciile de apă, canalizare și colectare gunoi menajer.”A fost prima dezbatere de acest gen dintr-un șir al întâlnirilor pe care Primăria Călărași urmează să le aibă cu cetățenii, atât la sediul instituției noastre, cât și în cartiere. Mulțumim tuturor celor prezenți! Atragem atenția că fără implicarea noastră, a tuturor, cetățeni, administrație, operatori de servicii publice, multe din problemele actuale nu se vor putea rezolva. Iar dialogul este primul pas găsirea unor soluții. Mulțumim, de asemenea, și mass-mediei locale care a participat activ la discuții. Contăm, în continuare, pe sprijinul acesteia de a informa corect și obiectiv. Unele dintre subiectele abordate în discuțiile de ieri, pe lângă cele legate de evoluția tarifelor:
✔️colectarea selectivă
✔️repartiția coeficientului la apă
✔️facturarea pe canalizare a apei folosită la udat grădini
✔️lipsa canalizării pluviale în anumite zone
✔️lipsa pubelelor individuale la zonele de case sau la agenții economici
✔️programul de colectare a deșeurilor

Numai prin dialog direct și deschis, administrația și operatorii de servicii publice pot găsi și oferii soluții mai rapide pentru problemele actuale, iar cetățenii se pot implica zi de zi pentru un oraș civilizat!”, se arata intr-o postare publicata de catre Primaria Calarasi, pe pagina sa de socializare.

 

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.