Decoratiuni de birou din categoria tech and gadgets care pot infrumuseta spatiul de lucru

 Magazinul online Ropunct.ro se adreseaza consumatorilor online cu o oferta generoasa in care a inclus decoratiuni de birou care pot transforma vibe-ul pe care spatiul de lucru il transmite.

Nimic nu poate personaliza mai bine un birou decat fotografiile

Cubul cu fotografii are avantajul de a prezenta imaginile intr-un mod dinamic si original. Acesta dispune si de o functie de rotire si ajuta la economisirea spatiului. Pot fi afisate 6 imagini diferite pe un suport, ceea ce inseamna ca dispozitivul nu va ocupa prea mult spatiu. Pentru ca nu vine dotat cu fir, acest dispozitiv poate fi pus oriunde. Daca este folosit la birou, nu trebuie neaparat sa aiba imagini foarte personale, ci doar unele care sa transmita ceva despre utilizator.

Ceasurile pot fi decoratiuni de birou minunate

Ceasurile sunt unele dintre cele mai des utilizate obiecte indiferent de locul in care sunt amplasate. Pot fi puse atat la birou cat si acasa si atunci cand este ales un model de ceas interesant cu siguranta va schimba complet vibe-ul din birou. Ropunct.ro propune doua modele absolut interesante:

  •  un ceas birou led cu ventilator ofera o combinatie perfecta de functii – ledurile care ofera lunima si ventilatorul care poate sa racoreasca spatiul apropiat. Functioneaza fara baterii si trebuie doar conectat la USB-ul integrat care are 1.1 metri. Cu siguranta, este un ceas care va schimba complet aspectul unui birou si va aduce un plus de confort in zilele caniculare. In plus, aspectul tech ii confera statutul de idee eleganta pentru orice mediu de lucru;

 

  •  pe de alta parte, ceasul digital cub este prin eleganta lui cea mai buna optiune pentru birouri. Dupa aspect poate fi considerat un obiect neutru, insa va aduce un plus de stil chiar si in birourile care sunt decorate minimalist.

 

Cu cat mai multe suporturi diferite ca utilitate intr-un birou, cu atat mai bine

Un suport special pentru carti de credit are mai ales functie practica. Acest suport protejeaza cartile de credit contra datelor furate de la distanta si poate mentine in siguranta pana la 6 carti de credit sau de debit. Cartile de credit pot fi accesate prin apasarea simpla a unui buton. Acest dispozitiv nu este neaparat pentru decorarea birourilor, insa este un obiect foarte bun pentru toti angajatii care vor sa isi tina cartile de credit in siguranta.

 

 Pe de alta parte, un suport pentru incarcator Stormtrooper care dispune de un controler de aproximativ 20 cm inaltime, este o alegere minunata pentru birou. Produsul vine cu licenta Star Wars si include si un cablu de incarcare pe USB de 3 metri pentru Apple, dar si un Micro USB. Este un suport ideal pentru decorarea unui birou si va aduce cu siguranta un vibe nou tuturor celor care vin si intra in contact cu el. In plus, este un dispozitiv care cu siguranta transmite ceva despre utilizator si merita in mod sigur toata atentia din acest motiv.

 Aceste obiecte de birou sunt cu siguranta unele dintre cele mai interesante optiuni pentru cei care vor sa schimbe aspectul locului in care isi desfasoara activitatea.

 

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.