Cum îți păstrezi sănătatea unghiilor folosind ulei pentru cuticule?

O manichiură frumoasă pornește întotdeauna nu doar cu oja semipermanenta ci si de la aspectul îngrijit și sănătos al unghiilor și cuticulelor.  De aceea e foarte important să acorzi o atenție specială protejării și hidratării lor repetate.

Avantajele folosirii uleiului pentru cuticule

Producătoare de cheratina, cuticulele sunt un strat epidermic care îți apăra unghia de bacterii. Dacă sunt deshidratate ele se pot deteriora, uscata, crăpa sau rupe. Detergentul de vase sau alți agenți afectează, de asemenea, sănătatea cuticulelor. Multe femei aleg să își taie cuticulele cu o forfecuță,  dar pentru că au un rol important în protecția unghiei acest lucru nu este indicat.  O soluție mult mai bună pentru această problemă  sunt uleiurile speciale pentru cuticule. Acestea sunt emulsii hrănitoare și protectoare în compoziția cărora intră mixuri de uleiuri vegetale și vitamine.  Avantajele folosirii acestor uleiuri sunt multiple și nu vor rămâne neobservate. Aplicarea lor regulată prelungește senzația de prospețime și curățenie a manichiurii, pe care o simți când abia ai ieșit de la salonul de înfrumusețare sau când ți-ai oferit chiar tu acest răsfăț la tine acasă. Îți fac unghiile mai lungi, mai puternice și le conferă flexibilitate.  Îți catifelează și îți dau o culoare plăcuta cuticulelor.

Cum aplicăm corect un ulei pentru cuticule ?

Tratamentul cu uleiuri pentru cuticule este simplu și plăcut de urmat. Se face de câteva ori pe săptămână, aplicând o picătură de ulei pe unghie și cuticule și apoi masând circular câteva secunde până se absoarbe. Masajul ajută la o vascularizare mai bună a unghiilor. Așteaptă apoi cinci minute pentru ce ulei să înceapă să acționeze, timp în care te poți bucura de mirosul special al  uleiurilor. Pe site-ul www.beautynails.ro sunt disponibile multe variante de arome cum ar fi piersică, ananas sau migdale. Creează-ți  propriul ritual de îngrijire chiar la tine acasă, alegând aroma ta preferată.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.