Clubul Fortus Călărași/ Culturistul Ciprian George Solzaru a câștigat medalie de aur la Campionatele Nationale de Culturism si Fitness

In perioada 27-30 August s-au desfasurat la Sibiu Campionatele Nationale de Culturism si Fitness. La acest eveniment s-au intrecut cei mai buni sportivi din tara la toate categoriile de varsta: juniori, seniori si masters fiind prezenti un numar de 450 de sportivi,un numar record de participanti. Aceste campionate de culturism si fitness s-au desfasurat fara spectatori in coditiile impuse, respectand regulile de igiena si distantare, sportivii purtand masti pe toata durata concursului mai putin la prezentarea programului pe scena. 

Clubul Fortus Calarasi a fost prezent la acest eveniment cu un numar de 8 sportivi, obtinand o medalie de aur si titlul de campion national prin Ciprian-George Solzaru la cat. culturism clasic 171 cm seniori, 2 locuri III insotite de medaliile de bronz prin Catalin-Marian Ionita la cat. culturism clasic 16-20 ani juniori si Adrian Sestacovschi la cat. culturism masters peste 60 ani. S-a mai obtinut si 4 locuri IV prin sportivii : Adrian Filip la cat. culturism clasic +180cm seniori, Emil Radulescu cat. culturism clasic 171cm seniori, Catalin-Marian Ionita la cat. culturism clasic 180cm seniori, Gabi-Florinel Tamasanu la cat. +180cm mens physique juniori 21-23 ani, un loc VI prin Nicoleta Dumitru la cat. bikini fitness 169 cm senioare si o prezenta in primi zece prin Stefan Nan la cat. 180 cm mens physique juniori 16-20 ani.

Arbitrii de scena ai acestei competitii au fost Mona Muresan multipla campioana nationala europeana si mondiala si Nelu Basfalion presedinte CS Fortus. In urma rezultatului foarte bun obtinut, sportivul George-Ciprian Solzaru a fost selectionat in lotul Romaniei. El va reprezenta Romania la camp. Balcanice de la Tr. Severin 4-6 septembrie, camp. European 16-20 septembrie Santa-Susana Spania si cupa Europei Cluj-Napoca 25 octombrie. La campionatele balcanice va fi insotit de presedintele clubului Nelu Basfalion care va asigura arbitrajul de scena.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.