CFR Călători/Reduceri între 10-25% la cumpărarea biletului cu anticipație

CFR recomandă tuturor călătorilor să își planifice din timp călătoria cu trenul. Prin cumpărarea cu anticipație a biletelor, pasagerii beneficiază de reduceri între 10%-25%, astfel: 25% reducere la cumpărarea biletului cu 21 – 30 zile înainte de data efectuării călătoriei; 18% reducere la cumpărarea biletului cu 11 – 20 de zile înainte de data efectuării călătoriei; 10% reducere la cumpărarea biletului cu 6 – 10 zile înainte de data efectuării călătoriei.

Cumpărarea cu anticipație se cumulează cu reducerea de fidelitate pentru călătoria cu trenuri succesive și, în plus, la cumpărarea online, se adaugă un discount de 5%. Tariful tichetului de rezervare a locului se plătește integral.

În trafic intern, biletele pot fi achiziţionate cu anticipaţie de până la maxim 30 zile, inclusiv pentru călătoria de întoarcere. Pentru grupurile organizate de cel puţin 30 de persoane, perioada de anticipație este de maxim 60 de zile.

Biletele pot fi cumpărate cu anticipație din stațiile și agențiile de voiaj CFR cu emitere electronică a legitimațiilor de călătorie / automate de vânzare / online, reducerile fiind valabile pentru biletele de tren cu preț întreg și pentru cele cu 50% reducere pentru copil. Mai multe detalii sunt pe www.cfrcalatori.ro, secţiunea Trafic local/Oferte/ Reduceri la cumpărarea cu anticipație.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.