Campioana Dinamo București a plecat de la Călărași cu același număr de puncte cu care a venit

Victorie și un loc mai sus în clasamentul ligii 1 la handbal pentru AHC Dunărea Călărași.

Foto credits: AHC Dunărea Călărași

Deși toată lumea o vedea favorită pe titrata, triplă campioană a ligii 1 la handbal, Dinamo Bucuresti, adrenalina băieților și a publicului antrenat spectaculos de galeriile dispuse de-o parte și de alta a terenului au dus la victoria superbă a Dunării: 33-29.
Nici măcar un minut nu a condus jocul campioana! Alb roșii au egalat pentru prima dată după minutul 40, și-au mai reușit vreo două-trei egalări… Însă atat!

Pofta de joc a băieților și mai ales a golgheter-ului Dragoș Hanțaru a făcut ca “doar Dinamo București”, conform sloganului, să plece de la Călărași cu același număr de puncte cu care a venit: 20. Galben-albaștrii au mai pus la zestrea de puncte încă 3 și au urcat, pentru moment, din nou, pe locul 4 cu 24 de puncte, devansând Steaua și la un punct de locul 3, SCM Politehnica!
Golgheterul Dunării, Dragoș Hanțaru a marcat 9 goluri în duelul senzațional al serii cu Dinamo, Florin Dospinescu a contribuit cu 6 reușite la scorul de pe tabela de final a partidei, iar Shahoo Nosrati și Gabriel Bujor și-au trecut în cont câte 5 goluri. Pentru celelalte goluri și-au trecut numele pe lista marcatorilor: Victor Vartic, Mihai Bujor și Dragoș Soare (2), Dumitriu și Mihajlo Radojkovic (cate 1 gol). La toate aceste reușite George Șelaru, păzitorul porții Dunării, și-a adus aportul cu parade care ridicau la propriu sala în picioare.

Pentru Dunărea urmează până la final de an alte 3 partide, toate în deplasare:
-6 decembrie: etapa cu nr 13, la Buzău, ora 18.00, TVR;
-9 decembrie, meciul din Cupa României cu Minaur Baia Mare, ora 18.00, TVR;
-13 decembrie, prima etapă a returului, Steaua București, ora 19:30, TVR.
Felicitări băieților și staff-ului pentru victorie, și galeriei care astazi, a reușit, din nou, cu ajutorul suporterilor să umple “Cutia cu jucării” pentru copiii lipsiți de posibilități.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.