Călărași/ 468 de persoane se află în autoizolare la domiciliu, iar 89 de persoane sunt în carantină instituționalizată

În contextul informării privind situația generată de răspândirea virusului COVID-19, ieri, 20 mai, la nivelul județului Călărași erau monitorizate 468 de persoane aflate în autoizolare la domiciliu, iar 89 de persoane se aflau în carantină instituționalizată. Menționăm că, în ultimele 24 de ore, 1 persoană a finalizat perioada de izolare de 14 zile și 13 persoane au ieșit din carantină.

În prezent, la nivelul județului sunt 77 de cazuri confirmate pozitiv cu COVID-19, dintre care 58 au fost declarate vindecate și 3 persoane au decedat. Forțele de ordine constituite din polițiști, jandarmi și polițiști locali au efectuat în continuare acțiuni privind ordinea și siguranța publică și au acționat pentru verificarea persoanelor aflate în evidențe cu privire la respectarea măsurilor de izolare la domiciliu, precum și asigurarea pazei locațiilor de carantinare.

❗️Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor. Totodată, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia alocată lor +4021.320.20.20.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.