Biroului Județean al USR Călărași a luat decizia de a întrerupe, pentru moment, colaborarea cu PLUS Călărași

Alianța politică națională dintre USR și PLUSreprezintă un model aplicat cu succes în multejudețe, acolo unde colaborarea dintre cele douăpartide are la bază onestitatea și încrederea reciprocă. O astfel de construcție nu poate pleca decât de la respect și bună-credință, nu de la orgolii personale sau scopuri mărunte.

În ultima perioadă membrii USR Călărași au fost supuși unui val de știri false creat și întreținut de către PSD, partid care încearcă să oprească valul de schimbare început în mai 2019 și care îi împinge tot mai aproape de irelevanță politică.

Puși în fața unor informații certe care arată că o parte din membrii Biroului Județean al PLUS Călărași încurajează răspândirea acestor știri false și alimentează tentativele de destabilizare a Alianței, membrii Biroului Județean al USR Călărași au luat decizia de a întrerupe pentru moment colaborarea cu PLUS Călărași. USR Călărași nu va participa la Alegerile Locale împreună cu PLUS Călărași, urmând ca fiecare partid să-și gestioneze singur campania și acțiunile electorale.

Nu am luat această decizie cu ușurință ci după mai multe încercări de a colabora cu colegii de la PLUS. Sperăm ca situația colaborării între cele două partide să se îndrepte, dar asta nu se poate întâmpla decât atunci când toți vom înțelege că încercările sistematice de discreditare a colegilor, atât în interiorul cât și în afara Alianței, nu fac decât să dărâme punțile către dialog.

Ne exprimăm încrederea că în viitor noi toți vom regăsi drumul către valorile care ne-au adus împreună și vom înțelege că am intrat în lupta politică pentru a oferi cetățenilor județului Călărași o alternativă reală după 30 de ani de dezamăgiri.

ECHIPA USR CĂLĂRAȘI

prin

PREȘEDINTE FILIALĂ JUDEȚEANĂ

Amelia GIURCAN

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.