„Am scăpat de cel mai ruşinos şi incompetent Guvern al României din ultimii 30 de ani”, declară senatorul PNL de Călărași, Răducu George Filipescu

foto:g4media.ro

Sunt zile grele pentru politicienii români, toți trag cu dinții și își doresc să ajungă la guvernare prin orice mijloace. În toată această zarvă au uitat cu toții că importanți ar trebui să fie cetățenii acestei țări, că ei sunt acolo datorită românilor care au mers la vot, că trebuie să uite de interesele personale. 6 partide și-au dat mâna pentru a dărâma Guvernul Dancilă, ajutați de 1 parlamentar PSD care a trădat partidul din face parte. Joi, la doar câteva ore după ce moțiunea a fost adoptată, principalii oameni politici din județul Călărași au postat pe paginile lor de socializare mesaje de bucurie, de fericire că au reușit să îi doboare pe psd-iști sau mai puțin fericite, normal aceștia sunt social democrații.

Răducu George Filipescu, senator PNL: „Am scăpat de cel mai ruşinos şi incompetent Guvern al României din ultimii 30 de ani. Conducerea şi toţi parlamentarii Partidului Naţional Liberal s-au implicat pentru succesul moțiunii, au luptat pentru fiecare vot și au convins parlamentarii din alte partide să voteze moțiunea. A fost o muncă foarte dificilă fiindcă, în ultimele zile, toți parlamentarii care au semnat moțiunea au fost supuși unui asalt furibund de amenințări și promisiuni pentru a nu vota moțiunea.
Acum trebuie să aducem cel mai bun Guvern pentru români.”

Daniel Ștefan Drăgulin, președinte PNL Călărași: După 3 ani de guvernare PSD, 3 ani în care am avut parte de nedreptăți privind bugete locale micsorate și încetinirea sau nefinanțarea proiectelor locale, din simplul motiv că nu eram primari PSD, astăzi, prin căderea Guvernului Dăncila, s-a făcut dreptate! Acum putem vorbi despre dezvoltare locală și finanțări corecte privind proiectele locale. Îmi felicit colegii din PNL, dar și ceilalti votanti, pentru că au arătat că își doresc, cu adevarat, o Românie Normală!

Senator Roxana-Pațurcă- Președinte executiv PSD Călărași: Moțiunea de cenzură a trecut, din păcate, astăzi, 10 octombrie, în Parlament. Această zi va rămâne în istoria post-decembristă ca joia neagră pentru economia și democrația românească, joia neagră pentru bunăstarea românilor. Haosul în care Klaus Iohannis aruncă azi țara, lăsând-o fără viziune și program de guvernare, fără guvern stabil, fără buget rectificat, în prag de iarnă și în pline alegeri prezidențiale va avea efecte devastatoare pentru economie și pentru imaginea României în plan extern. Cu siguranță, mi-aș fi dorit, și eu, alături de ceilalți parlamentari social-democrați, ca moțiunea să nu treacă. Era o șansă pentru Guvernul PSD de a-și duce până la capăt promisiunile electorale și de a continua creșterea economică. Sper doar ca cei doi parlamentari de Călărași, respectiv senatorul Răducu Filipescu și deputatul Cătălin Predoiu, să poată face mai multe pentru călărășeni decât am făcut noi, parlamentarii social-democrați. Județul nostru are nevoie de continuarea investițiilor și de sprijinirea inițiativelor antreprenoriale locale, lucru pe care sper ca cei doi reprezentanți ai PNL să îl facă atunci când partidul lor va ajunge la guvernare. Călărășenii trebuie să știe azi că parlamentarii care au votat moțiunea au spus DA salariilor și pensiilor tăiate, DA concedierii a 400.000 români din sistemul public și DA stopării programelor pentru tinerii antreprenori! PSD, prin intermediul nostru, al parlamentarilor social-democrați, va căuta în Parlament cele mai bune soluții pentru a scurta cât mai mult perioada de haos și suntem convinși că avem forța să o facem. În acest moment există posibilitatea reală ca PSD să poată reface majoritatea parlamentară foarte repede, lucru la care nu renunțăm pentru că orice zi cu un posibil Guvern Iohannis înseamnă riscul implementării planului de austeritate. PSD va continua să lupte pentru fiecare român. Aveți încredere în noi!”

Deputatul PNL de Călărași, Cătălin Predoiu, nu a postat nimic, a uitat probabil așa cum a uitat și de cetățenii acestui judet care l-au ajutat, cu votul lor, saă ajungă parlamentar.

 

 

 

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.