“Am luat această decizie întrucât m-am simțit jignit de către președintele organizației prin declarația făcută la finalul conferinței județene de alegeri”, declară Alexandru Chiriță

La doar câteva zile de la alegerile prin care organizația județeană PSD Călărași și-a ales o nouă conducere au început să apară și efectele. Ieri, doi consilieri locali ai Partidului Social Democrat Călărași și-au dat demisia din Consiliului Local. Aceștia sunt Denisa Ciulinaru și Alexandru Chiriță. Contactat de reporterul Radio Voces Campi, Alexandru Chiriță ne-a declarat: “Am luat această decizie întrucât m-am simțit jignit de către președintele organizației prin declarația făcută la finalul conferinței județene de alegeri, de duminică, 10 martie. Consider că am fost loial partidului din care fac parte și mi-am făcut datoria în Consiliul Local, în primul rând față de cetățenii minicipiului prin opoziția pe care am exercitat-o în ultimii trei ani. Mulțumesc celor care mi-au acordat votul în 2016 și în măsura în care aceștia vor considera că este necesar îmi voi aduce aportul la bunul mers al comunității ori de câte ori voi fi solicitat.” La rândul său Denisa Ciulinaru a postat un mesaj pe pagina sa de socializare în care explică motivele pentru care a luat această decizie:”

„Orice viaţă de om începe de mai multe ori.”
Tudor Arghezi

Și începe de fiecare dată când te afli la o răscruce de drumuri și esti nevoit să îți alegi o cale. Nu știi dacă este cea mai bună alegere, dacă drumul este mai ușor și mai fără de obstacole, dar atât timp cât ai facut alegerea ce ți-a dictat-o inima, trebuie să îți asumi și riscul. Pentru mine, astăzi este un astfel de moment. Este ziua în care mi-am depus demisia din funcția de consilier local al municipiului Călărași, alături de alt coleg, Alexandru Chiriță. Nu aș putea afirma vreodată că a fost o decizie ușoară, dar atunci când nu te mai regăsești într-o anumită echipă, este mai bine să îți vezi de propria cale. Fiecare dintre noi a candidat pentru această funcție cu speranța că alături de ceilalți vom reuși să ne lăsăm amprenta, în bine, asupra comunității în care ne petrecem timpul și viața. Votul călărășenilor ne-au adus în opoziție în acest consiliu și multe dintre ideile și programele noastre au rămas la stadiul de dorință, neavând șanse de a le aduce în realitate. Pentru o parte dintre noi, schimbările survenite în ultima vreme la nivel politic, au fost elementul ce a înclinat balanța în favoarea luării acestei decizii. Mulțumim călărășenilor pentru încrederea acordată prin fiecare vot primit și fac apel la înțelegerea dumnealor pentru această stare de fapt!”

În ciuda declarațiilor făcute de liderii PSD Călărați la conferința de alegeri care afirmau că sunt uniți, că au potential pentru a câștiga orice alegeri, se pare că realitatea nu este chiar așa. Denisa Ciulinaru și Alexandru Chiriță sunt oameni cu experiență, oameni care au muncit în PSD, oameni care și-au adus aportul la reușitele partidului dar care acum nu se mai regăsesc în această cosntrucție politică. Rămâne de văzut dacă mai sunt și alți psd-iști care nu sunt pe aceeași lungime de undă cu actuala conducere.

 

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.