AHC Dunărea Călărași/Serhiy Bebeshko a obținut cinci victorii în şase meciuri în Liga Națională

De la sosirea la echipa AHC Dunărea Călărași, în 1 noiembrie 2018, Serhiy Bebeshko a obținut cinci victorii în şase meciuri în Liga Națională. Odată cu reluarea campionatului, Serhiy Bebeshko a declarat: ” A doua parte a campionatului va fi mult mai grea. Primul meci îl vom avea la Baia Mare, unde am pierdut în Cupă și acum vrem să ne luăm revanșa în campionat.

După Baia Mare, va urma un meci foarte greu cu Constanța. Începutul de retur îl avem foarte greu, dar vom lupta în toate meciurile. Nu sunt foarte mulțumit de cum arătam acum, dar mai avem câteva zile să reparăm greșelile.”

Primul meci din 2019 este programat astăzi, 30 ianuarie, la Baia Mare, în compania lui CS Minaur, în etapa a 15-a a Ligii Naţionale, meci televizat de TVR HD, de la ora 17:30. Primul meci oficial acasă este programat sâmbăta, 2 februarie, de la ora 17:30, când la Călărași va veni echipa clasată pe locul doi, HC Dobrogea Sud Constanța. Podiumul Ligii Naţionale este ocupat la reluarea campionatului de CSM Bucureşti – cu 34 puncte (13 jocuri), Dobrogea Sud Constanta – 30 puncte (golaveraj 397-338, 14 jocuri) şi AHC Dunărea Călăraşi – 30 puncte (golaveraj 409-366, 14 jocuri).

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.