AHC Dunărea Călărași joacă astăzi în deplasare cu CSM Bacău

Debut de foc pentru AHC Dunărea Călărași în noul sezon, primele cinci etape încep cu deplasare la CSM Bacău, acasă cu Steaua, deplasare la Minaur Baia Mare, acasă cu Potaissa Turda și deplasare la Dinamo. Handbaliștii călărășeni joacă astăzi, de la ora 18:00, în etapa I a Ligii Naționale, în deplasare la CSM Bacău. Sergei Bebeshko și Rică Pîrîianu nu pot conta la Bacău pe căpitanul Florin Dospinescu (răcit), Bogdan Moisă (accidentat) și Vladislav Ostroushko (învoit).

George Selaru, despre meciul din prima rundă a Ligii Zimbrilor: „Cred că toți ne gândim că avem nevoie de cele trei puncte, trei puncte extrem de importante, care să ne ajute să ajungem cât mai sus în campionat. E un prim meci după o muncă grea, această pregătire pentru noul sezon, sunt foarte mulți jucători la noi in echipă care au trecut pe la Bacău, în schimb antrenorul de acolo a fost la noi, și ne cunoaște destul de bine. Sperăm să facem o figură cât mai frumoasă, să pornim tare din primul meci, pentru că ne așteaptă un campionat foarte echilibrat, nu cred că mai avem echipe care pot fi denumite victime sigure cum a fost anul trecut, și e foarte important să începem cu dreptul.”

Ionut Rotaru, debutant la Dunărea, despre meciul din prima rundă a Ligii Zimbrilor: ” Am venit la Călărași să ajut meci de meci echipa, cât privește faptul că la Bacău am inceput inițierea în handbal, este doar o perspectivă de care nu mai țin cont la momentul acesta, am mai trecut prin acest moment cu echipa la care activam sezonul trecut. Merg la meciul de joi să ajut echipa Dunărea Călărași, pentru că eu aici îmi desfășor activitatea. „

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.