AFC Dunărea Călărași va juca mâine cu ACS Fotbal Recea, pe stadionul „Ion Comșa”

În a doua etapă a Ligii a 2-a din sezonul 2020-2021, echipa AFC Dunărea Călărași va juca acasă, pe stadionul „Ion Comșa”. Meciul ACS Fotbal Recea – Dunărea Călărași, va avea loc sâmbătă, 5 septembrie, ora 11.00.

Noul campionat de Liga 2, ediția 2020/2021, se desfășoară într-un mod inedit, nemaiîntâlnit până acum. Din cauza pandemiei, Federația Română de Fotbal a decis ca noul sezon să aibă loc într-un format în care să se joace doar turul, apoi primele șase clasate să meargă într-un play-off cu tur și retur, iar restul echipelor să fie împărțite în funcție de locurile ocupate în două grupe de play-out. În aceastea din urmă se va juca doar turul.

La fel ca în ediția recent încheiată, primele șase clasate la finalul sezonului regular își vor disputa locurile de promovare într-un play-off. De această dată, partidele se vor juca tur-retur, rezultând astfel încă 10 meciuri pentru fiecare formație. La finalul play-off-ului, primele două clasate vor promova direct în Liga 1, în timp ce ocupantele locurilor 3 și 4 vor disputa un meci de baraj cu locurile 8 și 7 din play-out-ul Ligii 1.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.