A fost aprobat Ghidul Solicitantului pentru creșterea accesibilității serviciilor de sănătate, comunitare și a celor de nivel secundar, în special pentru zonele sărace și izolate

A fost aprobat Ghidul Solicitantului pentru creșterea accesibilității serviciilor de sănătate, comunitare și a celor de nivel secundar, în special pentru zonele sărace și izolate (”Centre comunitare integrate”). Documentul conține informațiile specifice necesare în vederea lansării apelului de proiecte referitoare la specificitatea proiectelor, modalitatea de completare și de depunere a cererii de finanțare, condiții de eligibilitate, criterii de evaluare, o descriere a etapelor de verificare, evaluare, contractare a proiectelor. De asemenea, sunt incluse instrucțiuni de completare a Cererii de finanțare de către solicitanți.

Depunerea cererilor de finanțare se face utilizând sistemul electronic – aplicația MY SMIS.

Data și ora lansării apelului de proiecte: 11.06.2021, ora 12.00.

Data și ora închiderii apelului de proiecte: 30.11.2021, ora 12.00.

Acest apel de proiecte va fi de tip necompetitiv, cu termen-limită de depunere de 6 luni, și se adresează solicitanților de finanțare care se regăsesc pe Lista celor 139 de comunități cu tip de marginalizare peste medie și severă (Anexa 14 la Ghidul specific), care constituie comunitățile supuse intervențiilor de tip soft privind serviciile comunitare integrate. Alocarea prezentului apel de proiecte este de 7.596.589,55 milioane euro, din care 5.426.135,39 milioane euro – FEDR și 2.170.454,16 milioane euro – contribuţie naţională (bugetul de stat).

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns