80 de tineri călărășeni s-au înscris la școlile militare de subofițeri jandarmi/ Înscrierile continuă

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Călărași continuă activitatea de recrutare a absolvenţilor de liceu pentru admiterea la instituțiile militare de învățământ postliceal ale Jandarmeriei Române, sesiunea ianuarie 2020. Sunt disponibile 190 de locuri la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani și 170 de locuri la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni.

Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica”

Sesiunea de admitere ianuarie 2020: 190 locuri alocate Jandarmeriei Române (din care 3 locuri pentru romi şi 2 locuri pentru alte minorităţi), astfel: 150 locuri alocate Jandarmeriei Române; 5 locuri alocate Inspectoratului General de Aviație; 35 locuri alocate Serviciului de Informații Externe.

Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni

Sesiunea de admitere ianuarie 2020: 170 locuri alocate Jandarmeriei Române (din care 3 locuri pentru romi şi 2 locuri pentru alte minorităţi), astfel: 150 locuri alocate Jandarmeriei Române; 5 locuri alocate Inspectoratului General de Aviație; 15 locuri alocate Serviciului de Informații Externe.

80 de tineri călărășeni s-au înscris până în prezent la școlile militare de subofițeri jandarmi, pentru sesiunea de admitere din ianuarie 2020, anunțat Inspectoratul Județean de Jandarmi Călărași. Data limită de primire a cererilor tip de înscriere pentru această sesiune de admitere este 15 noiembrie 2019, la sediul instituției, din strada Prelungirea Independenței, nr. 3, din municipiul Călărași!

Link-uri utile pentru candidați:

https://www.jandarmeriafalticeni.ro/

http://www.scoaladragasani.ro/

https://www.facebook.com/ministeruldeinterne/videos/483716618839444/

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.