3 sfaturi pentru alegerea lenjeriei de pat perfecte pentru dormitor

Înainte de a alege cele mai bune culori pentru lenjeria de pat, trebuie să te gândești ce stil de așternut preferi. Dacă începi cumpărăturile pentru lenjeria de pat după culoare, poți ajunge cu așternuturi care nu funcționează deloc cu stilul preferat. Citește în continuare cele trei sfaturi pentru a alege lenjeria de pat perfectă pentru dormitor.

 

Lenjerii de pat într-o singură culoare sau cu model?

Lenjeria de pat într-o singură culoare poate fi elegantă și simplă și poate oferi dormitorului ambianța unui hotel primitor. Culorile solide pot contribui, de asemenea, la un dormitor relaxant și calm în stil Zen, care este minunat pentru a te relaxa după o zi lungă obositoare. Secretul creării unui dormitor seren cu lenjerii de pat în culori solide este alegerea așternuturilor într-o schemă de culori monocromatică.

Lenjeria de pat cu model are avantajele sale. Dacă dorești să pui în evidență culorile accent din dormitor, lenjeriile de pat cu model oferă flexibilitatea de a prezenta doze mici din acea culoare, fără a induce un sentiment de copleșire. Stilurile de lenjerie de pat tradiționale și romantice au modele florale care pot încorpora culori din jurul dormitorului.

Alege țesătura lenjeriilor de pat cu grijă

Țesătura potrivită pentru lenjeriile de pat completează armonios stilul dormitorului. După ce ai ales modelul sau culoarea lenjeriei de pat, este important să te gândești și la tipul de țesătură. Țesăturile netede și strălucitoare sunt o alegere mai elegantă decât un simplu bumbac sau alte țesături obișnuite. Lenjeriile de pat din satin pot lumina un dormitor întunecat și pot crea o atmosferă plină de farmec.

Lenjeriile de pat în țesături mai catifelate pot fi o alegere somptuoasă, dar într-un dormitor întunecat, pot absorbi lumina disponibilă. Sfatul nostru este că alegi țesături texturate într-o schemă monocromatică ca bază perfectă pentru accesorii și accente moderne.

Potrivire perfectă sau un stil eclectic?

Alegerea unui set de lenjerie de pat cu toate elementele perfect asortate este un mod frumos și ușor de a-ți îmbrăca patul. Seturile de lenjerie de pat au fost concepute pentru a oferi un aspect perfect asortat, cu unele amestecuri de modele și texturi pentru un plus de interes. Deși seturile sunt potrivite în mod deliberat, componentele lenjeriilor de pat sunt variate pentru a evita acel aspect temut de „potrivire perfectă”.

Dacă un astfel de set de lenjerie de pat asortat nu este pe stilul tău, atunci alternativa este să îți creezi propriul ansamblu de lenjerie de pat. Secretul pentru a pune împreună un set de lenjerie de pat eclectic, care nu pară prea exagerat, este să folosești una sau două nuanțe unificatoare în întregul set. Cuvertura patului tău ar putea fi într-un model dungat, husa pentru plapumă ar putea fi într-un model floral, dar ambele trebuie să cuprindă aceleași nuanțe unificatoare pentru a le oferi un stil rafinat, legat.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.