3 sfaturi care te vor ajuta să faci bani la pariuri pe cornere

În general pariorii joacă pe goluri sau pe rezultatul unui meci. Foarte puțini se orientează către pariuri care nu implică marcarea de gol(uri. Mă gândesc aici la pariuri pe cartonașe sau pe cornere.  Despre cele din urmă voi scrie în acest articol. Îți voi prezenta mai exact 3 sfaturi care te vor ajuta să faci bani la casele de pariuri jucând pe cornere.

În general pariorii joacă pe goluri sau pe rezultatul unui meci. Foarte puțini se orientează către pariuri care nu implică marcarea de goluri. Mă gândesc aici la pariuri pe cartonașe sau pe cornere.

Despre cele din urmă voi scrie în acest articol. Îți voi prezenta mai exact 3 sfaturi care te vor ajuta să faci bani la casele de pariuri jucând pe cornere.

Sfatul 1: Ține cont de stilul de joc al echipelor implicate într-un meci

Cel mai important atunci când te decizi să joci pe cornere este să ții cont de stilul de joc al echipelor.

Dacă vom avea un meci între 2 echipe mai degrabă tehnice decât de forță șansele să vedem multe cornere nu sunt foarte mari, mai ales dacă va fi un joc cât de cât echilibrat.

Pe de altă parte dacă se vor întâlni 2 echipe care au extreme rapide și care au vârfuri înalte, puternice, atunci s-ar putea să vedem mai multe lovituri de colț. Motivul? Acele extreme rapide vor reuși să centreze des către atacanții puternici și astfel fundașii adverși vor fi nevoiți să respingă multe mingi în corner.

Urmareste stirile sportive si informeaza-te. Este foarte important sa iei in considerare ce jucatori lipsesc si cine ii inlocuiesc.

Sfatul 2: Ține cont de diferența dintre echipe

Dacă primul sfat a fost pentru cei care vor să parieze pe total cornere în meci sau în repriză, acesta este pentru cei care vor să mizeze pe handicap la cornere.

În cazul în care găsești un meci dezechilibrat în care favorita are jucători de gabarit și benzi puternice atunci se poate juca pe handicap în favoarea ei. Formația respectivă va ataca în mare parte din joc și având un plus și în jocul aerian, atunci un handicap de 3-4 cornere ar putea fi acoperit lejer.

Sfatul 3: Caută să pariezi pe numărul de cornere al unei echipe

Teoretic va fi mai ușor să faci analiza pentru totalul cornerelor pe care le va executa o singură echipă, decât pentru totalul cornerelor din meci. În acest caz va trebui să analizezi doar modul în care atacă echipa pe care vrei să mizezi și modul în care se apără adversara.

Vei găsi cote la pariuri pe cornerele unei echipe la cele mai importante case de pariuri. Așa că n-ai de ce să te ferești de această opțiune de pariere.

De exemplu, atunci când a fost scris acest articol aveam cota 2.35 pentru ca Manchester City să aibă minim 8 cornere cu Watford și cota 2.30 pentru minim 11 cornere în meci. În acest caz, cu Manchester City favorită certă, erau șanse mai mari ca elevii lui Guardiola să execute 8 cornere, decât să avem un total de 11 sau mai multe lovituri de colț.

În final vreau să-ți mai recomand, pe lângă sfaturile de mai sus, să joci pariuri pe cornere la casele de pariuri care au cele mai mari cote. Dacă pentru peste 8.5 cornere într-un meci găsești cota 1.50 la o agenție și cota 1.60 la un alt operator jucând 100 RON la cel din urmă vei avea 10 RON câștig în plus. 10 RON la un pariu, 10 RON la alt pariu se vor strânge bani în plus din aceste diferențe de cote.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.