Simona Halep- Cetățean de onoare la Călărași (video)

Sala “Barbu Știrbei” din Călărași a fost astăzi, 28 noiembrie, într-o zi cu cod galben de ninsoare, gazda unui eveniment memorabil. Liderul mondial al tenisului feminin, pentru al doilea an consecutiv, SIMONA HALEP, a primit din partea autorităților titlul de “Cetățean de onoare” al Municipiului Călărași, după ce alte trei orașe i-au conferit acest privilegiu: Bușteni, Constanța și București. Regina zgurii de la Roland Garros din 2018 a fost ovaționată în sala de spectacole “Barbu Știrbei” de zecile de elevi și sportivi călărășeni care o consideră idolul generației lor.

“Mulţumesc pentru această zi frumoasă tuturor celor care au considerat că merit acest titlu şi familiei mele”, a spus Simona Halep. “La mulţi ani, România!”
Ceremonia s-a încheiat cu Imnul României intonat de cei toți cei prezenți apoi HALEP s-a prins în hora ansamblului de dansuri armâneşti Iholu alături de primarul Daniel ȘTEFAN Drăgulin și de părinții care i-au fost alături la acest eveniment. Organizatorii i-au pregătit ulterior sportivei o petrecere cu specific armânesc la Restaurant Queen, acolo unde Simona Halep a dansat, a dat autografe și a făcut fotografii. În scurtul interviu acordat pentru Radio Voces Campi, Simona, cea care face tenis de la 4 ani și jumătate, a declarat că se simte onorată pentru titlul primit astăzi, că reprezintă cu mândrie culorile României în lume și mai mult ca sigur nu ar fi ales alt sport. De la cei care pot face cu adevărat ceva pentru acest sport “scump” își dorește arene pentru generațiile viitoare de jucători dar și pentru competiții ca Fed Cup.
România a revenit după doi ani în Grupa Mondială a Fed Cup și va avea o confruntare explozivă, la Ostrava, cu Cehia, țară care a câștigat de 11 ori această întrecere pe națiuni. Meciurile vor avea loc în perioada 9-10 februarie 2019.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.