Mesaje

Lasă aici mesajul tău pentru noi ori pentru prietenii tăi de pe frecvenţele Voces Campi!


1.880 comments

 1. pentru toti locuitori comunei modelu ce poarta numele de floare un sincer la multi ani multa sanatate si voie buna

 2. Zilele de sarbatoare petrecute alaturi de parinti sunt cele mai frumoase , pentru mine ei sunt cele 2 flori care imi inveseleste ziua si da mireasma vietii mele ! . Pe ei ii iubesc cel mai mult si le doresc tot binele din lume . Din partea mea Sorina , pentru parintii mei Ioana- Claudia si Costel Coman !

 3. Pentru Florin si Crina Tudor un calduros La Multi ani, sanatate si fericire alaturi de cei dragi. Familia Chiriță

 4. Pentru Florian Gilbert Badulescu din partea lui Lucian si Cami Calin,multa sanatate,fericire si noroc. La multi ani si petrecere frumoasa alaturi de familie!

 5. Cu ocazia sarbatorii numelui, un sincer si calduros “La multi ani!”, multa sanatate,noroc si implinirea tuturor dorintelor, pentru Lili Ionescu, din partea copiilor Adi si Alina. Te iubim foarte mult!

 6. la multi ani pentru toate FLORILE noastre dragi mai ales pentru sotul meu florin din partea sotiei cu drag petre tudorita din comuna independenta .

 7. De ziua numelui, primeste din partea sotului si a fiicei, multe urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor! Dumnezeu sa te calauzeasca in tot ceea ce faci. La multi ani,Camelia Ionela!

 8. un calduros la multi ani din partea mamei ,fratelui pt iordache marian florian astazi in zii de sarbatoare

 9. Zilele de sarbatoare alaturi de parinti sunt cele mai frumoase ,ei sunt cele 2 flori pentru mine Ioana si Costel Coman . Va iubesc si va doresc tot binele din lume , parinti ca ai mei nu mai are nimenea ! De la Sorina pentru parintii ei , Ioana si Costel Coman !

 10. La Multi Ani, multa sanatate si fericire pentru Tudor Florin si pentru Crina cu drag din partea nasilor.

 11. Dedic si eu aceasta zi de sarbatoare pentru cel mai bun tata din lume , pe care il iubesc foarte mult . Din partea ficei lui Sorina , pentru bunul ei tata Costel Coman . Tati te iubesc mult , si vreau pentru tine multa sanatate si sa.mi traiesti multi ani de acum incolo .

 12. DIN PARTEA DANIELEI PT MAMA FLORENTINA SI SOACRA FLORICA UN SINCER ‘LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE” CU OCAZIA SF FLORII

 13. un calduros la multi ani ,multa sanatate ptr Florentina Papurica di Portugalia ptr Sonia-Florina Papurica ptr Sofia-Florentina Papurica din Partea Fam Papurica Dumitru din Modelu

 14. pentru toate doamnele si domnisoarele medicale si auxiliare ale sectie chirurgie o prima vara senina si plina de realizari.la multi ani .semneaza elena baicu

 15. la multi ani bunica mea draga sa traiesti mult timp de acuma in colo bunica mea draga cu drag nepotu tau silviu.

 16. La multi ani inca o data mameei mele iubiite , sii mamaieii mele , care le iubesc foarte mult . Unele dintre fiintele la caree tin extrem de mult . Va iubesc si la multi ani <3!

 17. La multi ani ,pentru scumpa mea mama Iancu Cristinela si pentru cumnatele mele Ana Maria Iancu si Ana Maria Cristea

 18. Din partea nepotilor pentru Costache Maria din Roseti si pentru scumpa mea mama, un calduros la multi ani cu ocazia zilei de 8 martie.

 19. La multi ani , pentru mama mea , care o iubesc foarte mult si ii multumesc foarte mult pentru clipele frumoase petrecute . Azii e ziua mamicilor , si eu ii urezz din suflet la multi ani mamei mele .

 20. LA MULTI ANI PENTRU CEA MAI MINUNATA SOTIESI BUNICA LEFTEREANU AFRODICA DOINA DIN SATUL RASA DIN PARTEA SOTULUI.

 21. pentu nurorile mele ANAMARIA IANCU din germania si ANAMARIA CRISTEA din italia la multi ani ,multa sanatate si le asteptam cu drag sa vina acasa

 22. ptr cea mai buna mama si mamaie din lume Papurica Aurelia din Modelu un calduros La multi ani din partea fetelor Coca siFlorentina dar si a nepoatelor Georgiana Sonia si Sofia

 23. pt MARIUS pt LILIANA pt GABRIELA pt parintii mei MARIA si DUMITRU multa sanatate si tot binele din lume si nu in ultimul rind pt GINUTA cu ocazia zilei de nastere multi pupici la intreaga familie.

 24. La multi ani, pentru draga noatra mama- Moga Maria! te iubim Petrecere frumoasa oriunde v-ati afla in lume

 25. pt surioara LILIANA,pt fratele MARIO si nu in ultimul rind pt cei mai buni parinti MARIA si DUMITRU le doresc un calduros LA MULTI ANI ,multa sanatate in acest an nou si multi multi pupici din partea nepotilor ALEX si LUIS.

 26. Sotia si copii ii ureaza lui Nelu Aligali din Ciocanesti , cu ocazia zilei de nume un sincer si calduros LA MULTI ANIIIIII, multa sanatate , putere de munca si sa ne traiesti multi ani de acum inainte .

 27. Din partea Fam.Porumbel pentru Vasile Miţică un calduros “La multi ani” ,sanatate ,fericire si un nou an mai bun.

 28. CU OCAZIA ZILEI DE NASTERE TOATA MAPA MUZICALA DE ASTAZII PENTRU IOANA VASILE DE LA MAGAZINU 1 MODELU UN CALDUROS LA MULTII ANII DIN PARTEA FICEI SI A SOTULUI ANETA SI AUREL VASILE LA MULTII ANII ECHIPEI VOCES CAMPI CALARASI UN FIDEL ASCULTATOR AUREL VASILE DIN COM MODELU

 29. CU OCAZIA ZILEI DE NASTERE TOATA MAPA MUZICALA DE ASTAZII PENTRU IOANA VASILE DE LA MAGAZINU 1 MODELU UN CALDUROS LA MULTII ANII DIN PARTEA FICEI SI A SOTULUI ANETA SI AUREL VASILE LA MULTII ANII ECHIPEI VOCES CAMPI CALARASI UN FIDEL ASCULTATOR AUREL VASILE DIN COM MODELU

 30. pt ionel frunza din partea copiilor si nepotilor multa sanatate ,fericire si sa ramai la fel de tanar ca la 20 de ani!la multi ani tataie cu ocazia zilei de nastere!

 31. Cu ocazia sarbatorilor de iarna Dispeceratul Energeric Calarasi, din cadrul ENEL Distributie Dobrogea, ureaza tuturor colegilor si tuturor romanilor din tara si strainatate Multa Sanatate, Fericire, Craciun Fericit si La Multi Ani!

 32. PT LILIANA din PORTUGALIA pt GABRIELA din SPANIA si pt MARIUS din ROMANIA´{CALARASI} le doresc din tot sufletul,sarbatori fericite

 33. din partea ficei VALENTINA ,ginerelui JUAN-LUIS si a nepoteilor LUIS si ALEX le dorim un craciun fericit cu multa sanatate pt cei mai dragi parinti si bunici MARIA si DUMITRU.

 34. din partea ficei VALENTINA pt parintii MARIA si DUMITRU{GIGI} multa sanatate ,multi pupici si sarbatori fericite.

 35. la multi ani si sarbatori fericite parintilor mei lucica si mihai din partea ficei alina si a nepotiilor malina si marius va iubim mult si ne e dor de voi

 36. pt ELENA,MARILENA,GABRIELA,GINUTA pt toate cele care ma cunosc le doresc multa multa sanatate ,fericire si numai bine.

 37. “Beau,desi e 4 dimineata”…asa se numeste melodia duetului! petrecere faina cu noi duminica de duminica 🙂

 38. Buna ziua .

  Cum se numeste melodia interpretata de Emilia Ghinescu & Nicu Paleru al carei refren suna cam asa “Nu mai bea , nu mai bea … eu cui raman…”.

 39. pt cea mai frumoasa nepoata ,multa sanatate,fericire si indeplinirea tuturor dorintelor din parea matusicei VALENTINA verisorilor LUIS si ALEX si nu in ultimul rind din partea unchiului JUAN-LUIS.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*