Loredana Dimofte

Eu??? Simplu !!!

Dulce… dar pe cât de dulce… pe atât de rea!! Asta-mi place să spun despre mine. O fi bine, n-o fi bine, cert este că alături de frecvenţele Voces Campi sunt mereu dulce… din mai 1997.
Radioul înseamnă mult pentru mine, e acea fărâmă de bine care-mi umple viaţa de câte ori mi-e greu. Prin radio am învăţat să fiu aproape de suflete necunoscute mie, am învăţat să-mi dreg supărările (deşi recunosc că nu-i foarte uşor) şi să trăiesc clipa prin ritm, dans şi veselie, câteodată cu lacrimi pe obraz. Ei, hai să fiu şi puţin optimistă…
Voces Campi pentru mine nu-i doar FM în eter… e o mână de oameni mai mult trăzniţi decât normali câteodată, care pun în primul rând sufletul lor în tot ceea ce fac… mi-e drag că sunt de-a lor!! Nici nu vreau să mă gândesc cam cum ar fi fost viaţa mea fără ei sau fără cei mai fideli petrecăreţi ai mei.
Îmi place muzica populară, mi-e drag s-o cânt şi s-o aduc în sufletele tuturor prin radio sau prin grupul vocal instrumental din care fac parte.
Mi-e drag să cred că tineri sau nu, adoraţi la fel ca mine muzica populară, măcar la petreceri, acolo unde îi este locul sau aici la “Mozaic Folcloric”.
Sunt Loredana Veronica Dimofte şi-mi doresc să petreceţi oriunde-n lumea asta v-aţi afla!

Comentariile sunt închise.